Om mig

Jag har under mitt arbetsliv som chef och ledare uppfattats som en orädd beslutsfattare med hjärta. En "Doer" som har lätt att se helheter och konsekvenser av olika beslut. Mina mål har alltid handlat om att vara i sammanhang som påverkar människor och samtidigt själv må bra varje dag. 

Hur jag arbetar

Jag arbetar primärt med chefer och ledare som vill ta sin karriär och sitt liv till nästa nivå. Du får ett externt bollplank med lång yrkeserfarenhet som ledare, chef, coach och strateg. Enligt mitt sätt att se det så är det omöjligt att få till en förändring utan att ha ett holistiskt synsätt. Jag arbetar mot resultat och väljer de metoder och verktyg som jag vet leder i mål. Vi ska alltid ha respekt för att vissa förändringar tar tid och inte minst kräver en hel del arbete och omprogrammering av vanor och mönster. Det är därför jag finns med dig hela vägen.

Vad jag tidigare gjort

Jag brukar halvt på skämt och halvt allvar säga att jag varit chef och ledare i hela mitt liv. Som anställd har jag arbetat i olika branscher såsom IT, fastigheter, telekom och facility management. Erfarenheter av att vara ledare finns både i näringslivet, statlig och idéburen organisation. Totalt runt 25 år med yrkestiteln chef. Jag har under åren haft styrelseuppdrag inom näringslivet och ideella sammanhang. Jag är van att arbeta med miljonbudgetar och många anställda. 

Certifieringar

ICF-Coach på PCC-nivå (Professional Certified Coach)
Certifierad Bar-On EQ-i 2.0 och EQ360